Sposób przygotowania

Sucharki zmielić, dodać krem czekoladowy, wyłożyć na blaszkę. Twaróg rozgnieść widelcem, dodać olejek i 3 łyżki cukru pudru. Wyłożyć na krem. Na masę wyłożyć osączone wiśnie. Śmietankę ubić z resztą pudru oraz śmietan-fixem, wyłożyć na ciasto. Galaretkę przygotować wg przepisu na opak, całość zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    na pewno smaczny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda bosko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki serniczek jest rewelacyjny i zawsze wybornie smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowite ciacho
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super serniczek :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ależ on musi byc dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !