Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plasterki.Rozgrzać na patelni masło, podsmażyć na nim pieczarki. W dwóch litrach osolonej wody ugotować włoszczyznę. Gdy będzie miękka, wyjąć ją, a wywar zasypać kaszą manną. Gotować kilka minut, włożyć pieczarki. Zabielić zupę śmietaną, doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    zapowiada się smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jedna z moich ulubionych zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie zupy a ta jest pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię grzybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    też lubię takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię takie zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jedna ze smaczniejszych zup, bardzo ją lubię z makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    takiej zupy zagęszczanej kaszą manną jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    z kaszą swietny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    z kasza manna nie jadlam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !