Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w cieście limonkowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panga 2 filety
sól, pieprz do smaku
sok z cytryny
olej do smażenia
jogurt naturalny 1 łyżka
sok z limonki 2 łyżki
mąka 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w cieście limonkowym

Filety przyprawiamy solą , pieprzem, cytryną. Ciasto: mieszamy wszystkie składniki na gęstą masę (jajko, mąka, sok z limonki, jogurt naturalny). Obtaczamy filety w cieście, wrzucamy na rozgrzany olej, smażmy. Gotowe!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna223 19.07.2011 19:31
pyszna rybka
accee 01.02.2011 22:37
Extra
IlonaAlbertos 28.01.2011 16:27
Nie lubię pangi, ale wykonanie wygląda super :)
Sarenka 21.12.2010 00:16
I ja bym chciala sie zalapac! :P
polly66 16.12.2010 20:38
oj na pewno spróbuję tylko troszkę przypraw dorzucę:)
Emilia22 24.09.2010 07:17
to ja poproszę troszeczkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak