Sposób przygotowania

Natkę myjemy kroimy dość grubo i wkładamy do malaksera ,dodajemy sol ,czosnek ,oliwę miksujemy na sos. Młode ziemniaczki obieramy i gotujemy w solonej wodzie . Kroimy w plasterki i polewamy sosem .Podajemy na ciepło lub zimno

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszny sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    warto sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniagdz

    b. ciekawy przepis;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !