Sposób przygotowania

Mięso myjemy i osuszamy kroimy w kostkę i oprószamy papryką.Cebulę obieramy i kroimy w kostkę dość grubo i zarumieniamy ją na rozgrzanym oleju,następnie dodajemy do niej mięso i mieszając smażymy 10 minut,posypujemy kiminkiem wlewamy połówkę piwa i gotujemy pod p[rzykryciem 45 minut na małym ogniu.Chleb razowy drobno kruszymy i dodajemy do mięsa razem z resztą piwa i gotujemy na małym ogniu jeszcze 15 minut.Podajemy z knedlami.http://www.doradcasmaku.pl/przepis/128914/knedle-z-ziemniakow.html

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    może nieźle smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacyjny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !