Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną zetrzeć na tarce o dużych oczkach, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć. Kapustę pekińską drobno pokroić. Jabłko, i marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ogórki pokroić w kostkę. Cebule drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do miski, skropić oliwą wymieszaną z musztardą, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    wspaniała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobra
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ależ piekna i kolorowa :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !