Sposób przygotowania

Ząbek czosnku rozetrzeć z masłem. Można wycisnąć czosnek za pomocą wyciskarki. Dodać soli do smaku i gotowe.
Idealnie smakuje rozsmarowane na pieczywie delikatnie przypieczonym w piekarniku.
Po posmarowaniu można delikatnie zapiec z nałożonym serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam czosnek pod każda postacią nie myślałam tylko, że wykonanie tego ciasta może być tak dzieciennie proste
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    uwielbiam takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a jak się cebulę rozetrze z masłem to mamy masło cebulowe itd itd itd
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    czosnek zdrowy jest
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    katoda

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna130

    lubie czzosnek!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    fajny pomysl z tym serem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !