Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło czosnkowe

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 1/4 kostki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: masło czosnkowe

Ząbek czosnku rozetrzeć z masłem. Można wycisnąć czosnek za pomocą wyciskarki. Dodać soli do smaku i gotowe.
Idealnie smakuje rozsmarowane na pieczywie delikatnie przypieczonym w piekarniku.
Po posmarowaniu można delikatnie zapiec z nałożonym serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 03.03.2015 22:58
fajny pomysl z tym serem
Anna130 09.06.2011 23:37
lubie czzosnek!!
katoda
katoda 21.03.2011 20:36
mniam
aga130982 03.03.2011 10:23
mniam
accee 28.02.2011 22:06
Polecam
kielcok1 31.12.2010 18:00
czosnek zdrowy jest
Barbara55 28.12.2010 14:00
a jak się cebulę rozetrze z masłem to mamy masło cebulowe itd itd itd
anya_86 21.11.2010 21:48
mniam
anna186 17.10.2010 10:46
uwielbiam takie
Katarzyna/kate1980 28.04.2010 16:20
uwielbiam czosnek pod każda postacią nie myślałam tylko, że wykonanie tego ciasta może być tak dzieciennie proste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak