Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska pół główki
groszek konserwowy 1 puszka
szczypior do smaku
Czosnek suszony Prymat pół łyżeczki
śmietana 18 proc 4 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
rzodkiewka pęczek (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką

Kroki postępowania

1
Warzywa umyć, kapustę poszatkować i włożyć do salatery, dodać rzodkiewki pokrojone dowolnie.
Krok 1 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto
2
Groszek odsączyć z zalewy dodać do sałatki.
Krok 2 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto
3
Śmietanę wymieszać z czosnkiem i przyprawami i dodać do sałatki, wymieszać, na wierzchu udekorować posiekanym szczypiorem.
Krok 3 - Kapusta pekińska z groszkiem i rzodkiewką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 24.08.2012 07:51
Smaczna.
Emilia21 02.08.2012 11:21
mmm
Emilia21 02.08.2012 11:21
mmm
Ada-Gaba 09.07.2012 12:53
pyszne
Beatris 09.06.2012 11:23
Samo zdrowie. Lubię takie dodatki do obiadu.
Mati13 08.06.2012 21:12
smakowita
Robert10 08.06.2012 20:27
same witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak