Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser ryżowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawki świeże 30 dag
śmietana 3 łyżki
cukier 2 łyżki
cukier waniliowy 1 łyżeczka
ryż 2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Deser ryżowy

Gotujemy ryż na sypko. Truskawki wrzucamy do pojemnika i miksujemy blenderem. Dodajemy cukier, cukier waniliowy i śmietanę i mieszamy. Ryż wykładamy na miskę i polewamy przygotowanym sosem truskawkowym. Całość mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 20.01.2013 19:37
fajny przepis
aisza1 06.01.2013 08:04
ja też jeszcze takiego nie jadłam
Sylwia29 08.06.2012 19:56
Jeszcze takiego nie jadłam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak