Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy z mundurkach, fasolkę szparagową gotujemy, boczek kroimy w kostkę, cebulkę w piórka, smażymy na oleju. Ugotowane ziemniaki kroimy w dużą kostkę mieszamy z fasolką , boczkiem i cebulką, przyprawiamy solą, pieprzem i gotowe!

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fasolka, boczek to coś dla mnie
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    dla mnie też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Polskie, swojskie jedzonko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !