Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z dwóch mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 szt
cebula 1 szt
papryka 1/2 szt
olej
schab 30 (środkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z dwóch mięs

Mięso obsmażamy na patelni, przekładamy do garnka i dodajemy podsmażoną na oleju cebulkę z papryką.
Sos gotujemy do miękkości i doprawiamy wg własnego uznania mąką i śmietaną lub gotowym sosem z torebki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 16.06.2012 17:03
pyszny sosik:)
Renata16 08.05.2012 23:56
świetne
Maryś1 04.08.2010 12:59
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak