Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa
żółtko jajek
cebula
ogórki kiszone
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar

Mięso czyścimy z błonek i dwa razy mielimy w maszynce. Dodajemy żółtka, wlewamy olej (wg własnego uznania, tak by mięso olej wchłonęło ale nie było go za dużo), doprawiamy solą i pieprzem. Cebulkę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę. Formujemy kulki tatara i obsypujemy cebulka i ogórkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 06.07.2012 09:13
uwielbiam ;0
koala 02.06.2012 00:34
już mi ślinka cieknie:)
Renata16 27.04.2012 02:25
kusi żeby zjeść
marcia71 26.09.2011 14:08
taki tatar to świetna sprawa
ewelinapac 28.11.2010 21:23
wygląda świetnie
agata1722
agata1722 22.09.2010 08:45
pysznie wygląda, ale osobiście nie miałam odwagi GO NIGDY SPRÓBOWAĆ
bernika 05.08.2010 21:05
pysznei wyglada!
Maryś1 04.08.2010 12:59
Nigdy nie jadlam tatara.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak