Sposób przygotowania

Nieduży pęczek botiwny siekamy na 1centymetrowe kawałki, wrzucamy na wrzącą wodę, dodajemy szczypte kwasku cytrynowego i obgotowujemy kilka minut. Odcedzamy. kapuste pekińska drobno szatkujemy, dodajemy do niej pokrojoną w kostke cebule oraz obgotowaną botwinę. Wszystko solimy i pieprzymy i dokładnie mieszamy. Skrapiamy oliwą i przekładamy do salaterki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Muszę koniecznie wypróbować.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Z botwiną to tylko zupkę znam , ciekawe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !