Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy, obsypujemy solą i pieprzem. Jajka należy rozmącić i dodać do nich 2 łyżki majeranku. Kotlety wkładamy na 30 minut do rozmąconych jajek, następnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    schrupała bym
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam to
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    wspaniała:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    lubię to :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !