Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa smażona w cebuli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 30 dag
cebul 5 dużych
pieprz
sól
olej do smażenia
majeranek
boczek wędzony 20 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa smażona w cebuli

Kiełbasę pokroić w słupki, boczek na kawałki. Cebule obrać, pokroić w krążki. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić cebulę i podsmażyć Dodać wędliny i smażyć do miękkości cebuli. Przyprawić do smaku. Podawać z białym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 14.10.2013 08:15
Lubię taką kiełbasę :)
Pani Domu 08.02.2013 10:12
pyszna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak