Sposób przygotowania

Margarynę rozpuść i utrzyj z cukrem. Ucierając dodaj jajka, mleko i pozostałe składniki ciasta. Formę o wymiarach 36x24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Ciasto wylej na blaszkę i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz ok 40 minut.
Margarynę rozpuść i wymieszaj z mlekiem, cukrem i kakao, gotuj aż zgęstnieje.
Gdy ciasto będzie już zimne pokrój na kostki. Kostki mocz w polewie i obsypuj wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajna deserowa przekąska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pyszne:)
  • 0
    ania
    Opublikowano

    anka1988

    pamiętam jak babcia takie piekła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !