Sposób przygotowania

Ogórki obieramy i ścieramy na talarki przesypujemy solą mieszamy i odstawiamy na pół godziny aby puścily sok. Następnie odlewamy sok i dodajemy rozbełtane kwaśne mleko doprawiamy octem, cukrem i pieprzem. Na koniec posypujemy poszatkowanym szczypiorem i koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    sezonowa mizeria do ziemniaczków pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiam!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    też bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !