Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z BRUKSELKI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 250 g
cebula 1 szt
śliwki 10 szt
jabłko 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
Kwas cytrynowy Prymat do smaku
majonez 1,5 (z oleju sojowego)

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z BRUKSELKI

Brukselkę oczyścić, z nadpsutych liści, opłukać osaczyć na sicie, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę obrać, opłukać pokroić w grubą kostkę. Śliwki wydrylować, pokroić w paski. Jabłko obrać, pokroić w kostkę dodać majonez, przyprawy, wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak