Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, błonnikiem, cukrem i solą. W drugiej misce połączyć jajka, mleko i olej. Rabarbar pokroić na małe kawałki.

Z podanych składników przygotować kruszonkę.

Suche składniki wsypać do mokrych, dodać rabarbar i wymieszać tylko tyle, żeby się wszystko połączyło.

Nałożyć ciasto do foremek na muffinki i posypać kruszonką.

Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 st. C i piec ok. 20-30 minut. 

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Pyszne:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    są wspaniałe, piękne zdjęcie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !