Składniki:
jajko | 2 |
kalafior | 1 mały |
majonez | 200 ml |
pierś z kurczaka | 1 |
kapuista pekińska | 1/2 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
oliwa | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
fasola biała z puszki | 1 puszka |
jajko | 2 |
kalafior | 1 mały |
majonez | 200 ml |
pierś z kurczaka | 1 |
kapuista pekińska | 1/2 |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
oliwa | |
natka pietruszki | 2 łyżki |
fasola biała z puszki | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: