Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Papryki i pomidory kroimy na pól. Wykładamy na blaszce z czosnkiem. Paprykę skórką do góry, a pomidory na dól. Skrapiamy lekko oliwą. Pomidory posypujemy bazylią. Pieczemy w piekarniku w 200 stopniach, aż skórka papryki nie sciemnieje. Jak lekko warzywa przestygną. Obieramy je ze skórki i kroimy na mniejsze częsci.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ale pycha :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny przepis:)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Co ja bym dała za talerz tej zupy? Uwielbiam takie z pieczonych warzyw.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    rewelacja jak dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !