Sposób przygotowania

Blachę wyłożyć papierem Saga. Ciasto francuskie rozwinąć, posypać prażonymi orzechami, docisnąć je, obsypać pokrojonymi ananasami,ponownie posypać orzechami zwinąć w rulon i pokroić na plastry około 2,5 cm, ułożyć na blasze pozostawiając niewielkie odległości. Do 6 sztuk włożyć truskawki (ja wykorzystałam mrożone) i posypać dodatkowo wierzch orzechami. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 stopni 25-30 minut. Zsunąć na talerz i posypać cukrem pudrem. Są smaczne wystudzone i na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam dania francuskie !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    godne najlepszych cukierni
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    super deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !