Sposób przygotowania

paluszki rybę usmażyć na rozgrzanym tłuszczu,mięso umyć pokroić w paski ok.25sz.panierować w bułce tartej i jajku a następnie usmażyć na złoty kolor sałaty umyć osuszyć i porwać warzywa umyć pomidory i ogórek pokroić na kawałki,papryki przekroić na połowę usunąć gniazda nasienne i pokroić w paski,kukurydzę i szalotki osączyć przygotowane składniki sałatki połączyć ze sobą kurczaka i paluszki rybne układać po wierzchu sałatki posypać posiekanymi ziołami,wszystkie składniki sosu dokładnie wymieszać i tuż przed podaniem polać po wierzchu przygotowaną sałatkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pycha
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !