Sposób przygotowania

Filety rozmrażamy i dobrze osuszamy, kroimy na mniejsze kawałki.

Wszystkie składniki na ciasto mieszamy i zanurzamy w nim kawałki ryb ( gdyby ciasto było za rzadkie to dosypujemy jeszcze mąki )

Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy rybki, najlepsze są dobrze przysmażone "na brązowo".

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    smaczna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    uwielbiam rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !