Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie.

Na oleju podsmażamy cebulkę. Dodajemy tuńczyka i lekko obsmażamy. Potem dodajemy pomidora pokrojonego w kostkę oraz śmietanę - wszystko dusimy. Przyprawiamy solą pieprzem i posiekanym czosnkiem. Na koniec wrzucamy pokrojoną w kostkę mozzarellę oraz ugotowany makaron. Dusimy chwilkę do roztopienia sera.

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Dla mnie bomba!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    robię podobnie bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    muszę to zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    muszę to zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !