Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z indyka faszerowany szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
szpinak 1 opakowanie
ser żółty 20 dkg
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z indyka faszerowany szpinakiem

Mięso rozciąć i rozbić. Natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Na patelni rozgrzać oliwę, wrzucić na nią szpinak, podsmażyć. Przyprawić solą i pieprzem. Ser żółty zetrzeć. Szpinak wyłożyć na mięso, posypać serem. Ciasno zwinąć roladkę, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piec przez godzinę w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 31.01.2014 21:23
bardzo lubię
kuklik 06.12.2013 06:14
wspaniałe połączenie
jeta72 16.05.2013 13:08
smaczny :-)
pajbek 15.05.2013 08:25
Super mięsko :-)
barbara11561 10.01.2013 22:24
świetne
IKrakowianka 12.10.2012 14:05
uwielbiam szpinak
IZABELA29 22.08.2012 14:04
smaczna propozycja
RenataZ-et 21.08.2012 14:14
Super przepis
Seba 13.08.2012 08:36
fajny
Pani Domu 07.08.2012 13:53
super pomysł
Dorian 05.08.2012 14:16
w takiej wersji szpinak jest pyszny
Anna138 02.08.2012 11:39
pyszne
mirosława4 19.07.2012 19:39
miało być mięsko sorry :)
mirosława4 19.07.2012 19:38
smaczne i zdrowe mięko
Wacław 14.07.2012 13:43
pycha !
teresa18 29.06.2012 21:21
coś dobrego
Motorek 22.06.2012 11:36
pycha
romanrafal
romanrafal 17.06.2012 10:06
smaczne
Grazyna0211 16.06.2012 21:19
super danie
Ada-Gaba 16.06.2012 11:00
znakomity pomysł na dzisiejszy obiadek
berys18 14.06.2012 13:01
pyszności
berys18 14.06.2012 13:01
pyszności
Ewelina38 08.06.2012 18:44
pysznie nadziane mięsko
kate.500 08.06.2012 09:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak