Sposób przygotowania

Golonki umyć i wysuszyć papierem. Sól utrzeć z czosnkiem, przyprawą do kurczaka, dodać 2 łyżki sosu sojowego i łyżkę oleju. Nasmarować tym golonki i odstawić na 10 godzin do lodówki. Następnie po 10 godzinach wyjąc golonki, przełożyć je do woreczka do pieczenia, posypać pokrojoną cebulą, zamknąć woreczek i włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok 2 godziny. po ok, 1,5 godziny zrobić dziurki aby się ładnie skórka dopiekła.
Po wyjęciu posypać posiekaną pietruszką, podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    tak pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pysznie wvglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !