Sposób przygotowania

Z mleka, maki i jajka rozrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany (w razie potrzeby można dolać wody lub mleka), posolić, popieprzyc. Umyte pieczarki maczamy w cieście i smażymy na złoto na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawie i pomysłowo zrobione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniała przekąska,dobra dla niespodziewanych gości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wspaniale zrobione pieczarki, uwielbiam takie i często je robię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne te pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    na pewno smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    tak jeszcze pieczarek nie jadłam , podoba mi się ten przepis
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    fajne pieczareczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    nigdy takich nie robilam ani nie jadlam. musze nadrobic :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    podoba mi sie ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !