Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

barszcz czerwony

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 2 kg
włoszczyzna
ocet winny 1/2 szkl
wołowina 1 kg
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól
pieprz
jabłko kwaśne 1/2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: barszcz czerwony

z wołowiny włoszczyzny ugotować wywar,dodać liście i ziele po ok.1 1/2 godz.gotowaniawyjac wołowine ,dodac pokrojone buraki i jabłka,doprawic octem,solą i pieprzem.przed podaniem przecedzicpodawać z uszkami -przepis w mojej księdze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 05.05.2013 15:24
apetycznie wygląda
staropolanka5 07.06.2012 22:54
dobry
Katarzyna87 07.06.2012 20:01
super
parysek10 07.06.2012 19:37
idealny nie tylko od święta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak