Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

masło topimy, herbatniki rozdrabniamy na okruszki, dodajemy tarte orzechy i cukier, łączymy ze stopionym masłem, taką masą wykładamy dno prostokątnej (standardowej) blachy wyłożonej pergaminem i wkładamy do lodówki na czas przygotowania masy serowej i kruszonki


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pomyłka budyń ma byś BANANOWY, nie waniliowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pomyłka budyń ma byś BANANOWY, nie waniliowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pomyłka budyń ma byś BANANOWY, nie waniliowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !