Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z pastą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 1 opakowanie
jajko 3 sztuki
szczypiorek 1/2 pęczka
majonez 1-2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
pasztet 2 małe opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z pastą

Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i je rozkruszyć widelcem. Można pokroić też całe jajka. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. Można go zastąpić porem. Pasztet wyjąć na miseczkę, dodać resztę przygotowanych składników, wymieszać. Można dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowaną pastę nakładać na krakersa i przycisnąć drugim krakersem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak