Sposób przygotowania

Filety oszyszczamy i myjemy. Nacieramy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Obtaczamy w jajku i bułce tartej, podsmażamy, zdejmujemy z patelni, obtaczamy w jajku i sezamie i znów smażymy należy uważać, bo sezam szybko się przypala

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ymm na pewno pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawa jestem jak smakuje ta ryba z relacją sezama

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !