Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło sardynkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sok z cytryny 1 łyżka
sos worcester 3 krople
masło 100 g
sól
sardynki 50 (w oliwie)

Przepis i sposób przygotowania na: Masło sardynkowe

Masło przełożyć do miski utrzeć mikserem na pianę.
Sardynki oczyścić, rozetrzeć.
Połączyć masło z sardynkami.
Doprawić sosem worcester i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matriasik 07.06.2012 17:37
Fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak