Sposób przygotowania

Z podanych składników wyrobić w robocie kuchennym ciasto. Gofrownicę Rozgrzać i wysmarować olejem(gofry nie przywierają) i nalewać chochelką ciasto. Piec 10 - 13 minut. Po upieczeniu lekko przestudzić gofry stawiając je pionowo by jak najmniej się ze sobą stykały, zachowują dzięki temu chrupiącą skórkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mi nigdy nie chcą wyjść takie chrupiące
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    muszą być pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam gofry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    nawet dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pychota!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !