Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do chleba z ryby wędzonej i ketchupu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 szt
ketchup 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do chleba z ryby wędzonej i ketchupu

Makrelę obieramy ze skóry i ości. Mieszamy z ketchupem i przyprawiamy według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 08.08.2012 08:01
prosta w zrobieniu i smaczna w ustach
Ewa/kalapurtka 02.08.2012 21:29
Fajna
parysek10 07.06.2012 19:59
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak