Sposób przygotowania

mięso umyć osuszyć,oliwę wymieszać z pieprzem,zmiażdżonym czosnkiem i łyżeczką soli przygotowana marynatą natrzeć mięso układać w brytfannie wstawić do piekarnika na 240st.i piec 15min.po tym czasie temp.obniżyć do 190st.i piec kolejne 40min.często podlewając wytworzonym sosem,upieczone mięso zostawić jeszcze przez 20min.w piekarniku przy uchylonych drzwiczkach,wyjąć wystudzić pokroić wystudzoną już pieczeń w cienkie plasterki podawać do sałatek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !