Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszon pomarańczowo-jabłkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

likier pomarańczowy 1 szkl.
sok jabłkowy 1 l.
listki melisy cytrynowej
karambola 2-3 szt.
kumkwat
wino musujące 1 but.

Przepis i sposób przygotowania na: kruszon pomarańczowo-jabłkowy

wszystkie składniki ciekłe połączyć ze sobą dodać pokrojone gwiazdki karamboli i kumkwata wymieszać i wlewać do kieliszków lub szklanek do drinków przyozdobić listkami melisy i dodać kostki lodu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 22.10.2012 07:19
nie piłam, ale wiem że by mi smakował :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak