Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietki z masłem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1 sztuka
masło 150 gram
czosnek 3-4 ząbki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietki z masłem czosnkowym

Bagietki przekroić wzdłuż a następnie na mniejsze kawałki( można też kroić w kromki). Czosnek obrać i rozetrzeć. Zmiksować z masłem i dodatkiem soli. Posmarować bagietkę, włożyć do nagrzanego piekarnika -180 stopni. na 3-5 minut. Można posypać też serem i zapiekać z serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smerfetka79 21.02.2013 00:01
proste a jakie dobre:)
mzap88 11.02.2013 21:09
banalne a jakie pyszne!
RenataZ-et 03.10.2012 20:24
pyszna
Rafał10 13.07.2012 10:15
smakowite
jozefinach 09.07.2012 10:14
Uwielbiam.
KOBRA 26.06.2012 22:56
pycha
Andzia1977
Andzia1977 26.06.2012 22:48
uwielbiam takie bagietki
Elżbieta17 23.06.2012 19:13
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak