Sposób przygotowania

Delikatnie zgriluj połowę sałaty rzymskiej na grilowej patelni. Przetnij wzdłuż dymkę i również lekko zgriluj na patelni. Posiekaj oliwki.

Dip - W małym słoiczku wymieszaj miód, musztardę oraz oliwę z oliwek. Dodaj sól do smaku.

Przystawka, którą kiedyą jadłam na wakacjach w Hiszpanii. Dla mnie najlepsze w tej przystawce to połaczenie słonego smaku oliwek ze słodkim smakiem dipu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe danie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawe połączenie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    Oryginalny, ciekawy pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !