Sposób przygotowania

Z bułek ściąć wierzchy , wydrążyć miąższ, posmarować cienko masłem. Rozgrzać masło na patelni . Jajka wbić do miseczki , roztrzepać widelcem , wlać na masło rozgrzane. Dodać posiekany szczypiorek oraz koperek . Smażyć mieszając do ścięcia się jajek wg uznania . Następnie napełnić jajecznicą bułki , posypać żółtym serem wg uznania . Włożyć do mikrofalówki na 1 minutę lub do piekarnika na ok 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Niby tak samo, a jednak inaczej
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to coś dla mnie!! PYCHA!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pycha:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczna ta bułeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !