Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapustą pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
ogórki konserwowe 5
Kukurydza z Puszki 1 puszka
fasola czerwona z puszki 1 puszka
seler konserwowy 1 słoik
zielona cebulka duży pęczek
koper świeży duży pęczek
majonez 4 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku
groszek konserwowy 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapustą pekińską

Kapustę,zieloną cebulkę i koperek dokładnie umyć i posiekać. Groszek, kukurydzę i fasolkę wysypać na cedzak aby odciekły z zalewy. Seler pokroić na drobniejsze kawałki a ogórki w drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem idoprawić pieprzem i solą. Można podawać do grilowanego mięska lub jako surówkę do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 10.11.2012 13:49
robię często i lubię
mariusz14 18.08.2012 19:38
lubie
mariusz14 27.07.2012 20:03
mniam
halina55 06.06.2012 21:21
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak