Sposób przygotowania

Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Kapustę pokroić, przełożyć do garnka. Dodać ziele angielskie oraz liście laurowe. Zalać ciepłą wodą i gotować do miękkości. Pieczarki oraz kiełbasę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oleju. Dodać do kapusty. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz chili. Dodać makaron. Dokładnie wymieszać i gotować jeszcze ok. 5 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    proste a jakie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne, chętnie bym je zjadła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    potrawa mojego męża
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też lubię ,dawno nie robiłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jak ja dawno nie robiłam a to takie smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !