Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty do obaidu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 0,5 szt
pomidory 2 szt
koper garśc
ogórki kiszone 2 szt
rzodkiew 4 szt
papryka czerwona 0,5 szt
czosnek 1 ząbek
oliwa
cebula 1 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty do obaidu

kapustete drobno kroimy przekłdamy do miski zasypuejmy solą i po 1 godz odciskamy z nadmiaru soku dodjemy pokrojona w kostkę cebulę i pomidory, ogórki ścieramy na tarce na talarki wrz rzodkiewką. Wzzystko razem mieszamy w misce, z czosnku i oliiwy oraz odrobiny soli i pieprzu robimy sos u polewamy nim sałatkę posypujemy koprem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 08.06.2012 17:45
Pycha pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak