Składniki:
fasola szparagowa | 2 kg |
ogórki | 2 kg |
cebula | 1 kg |
olej | 1,2 szkl |
koncnetrat pomidorowy | 2 szt |
sól | 4 łyz |
cukier | 2 szkl |
pieprz | |
Zalewa: | 1 szkl |
ocet | 1 szkl |
fasola szparagowa | 2 kg |
ogórki | 2 kg |
cebula | 1 kg |
olej | 1,2 szkl |
koncnetrat pomidorowy | 2 szt |
sól | 4 łyz |
cukier | 2 szkl |
pieprz | |
Zalewa: | 1 szkl |
ocet | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: