Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka rybna na pieczywo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól do smaku
sardynki 1 puszka (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka rybna na pieczywo

SKŁADNIKI:

1 puszka sardynki z cytryną w oleju (125g)
1/2 małej cebuli (obranej i pokrojonej drobno w kosteczkę)
6 łodyżek szczypior (drobno pokrojony)
1 jajo kurze ugotowane na twardo (posiekane dość drobno)
1 łyżka oleju
sól morska,pieprz kolorowy wg.uznania

PRZYGOTOWANIE:

Otwieramy puszkę i zawartość przekładamy do miseczki.Widelcem rozdrabniamy rybę. Dodajemy drobno pokrojone jajo,szczypior oraz cebulkę.Solimy,pieprzymy i dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem. Smacznego . . .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 06.11.2012 18:43
Pod mój smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak