Sposób przygotowania

Makaron gotujemy osobno aż będzie miękki.
Boczek kroimy w drobna kosteczkę i podsmażamy na patelni razem z cebulką drobno pokrajaną. gdy cebulka będzie już miękka dodajemy drobno posiekaną biała kapustkę i dusimy ok 10 minut. wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Wszystko razem mieszamy i serwujemy na talerzu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Kapusty prawie nic nie widać na zdjęciu
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo jak dawno nie robiłam, aż nabrałam ochoty :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilkar

    Tego mi brakowało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !