Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso mielimy- miałam wołowo-wieprzowe. Cebule drobno szatkujemy. dodajemy do mięsa. Bułkę namaczamy w mleku-i odciśnięta dodajemy do masy mięsnej. Kapustę kiszona płuczemy i odciskamy, kroimy drobno. Obraną marchew ścieramy na grubych oczkach.Czosnek rozgniatamy. Doprawiamy sola i pieprzem i mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    z kapustą kiszoną nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    polecam spróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !