Sposób przygotowania

filety dzielimy na mniejsze kawałki, skrapiamy sokiem z cytryny, odsypujemy a następnie nacieramy przyprawami, zostawiamy w chłodnym miejscu na przynajmniej godzinę, pieczemy ze wszystkich stron na grillu (uwaga filety pieką się szybko, więc trzeba uważać, żeby nie wyszły za suche)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pychota!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    lubie bardzo! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    LUbię takie mięsko;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super sprawa na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    dzięki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !