Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu zmniejszając o połowę ilość wody. Ostudzić i odstawić do stężenia. Spód biszkopta nasączyć wodą wymieszaną z sokiem z cytryny. Truskawki umyć, przekroić na pół i ułożyć na biszkopcie. Lekko tężejącą galaretkę wyłożyć na truskawki, schłodzić. Śmietanę ubić wraz z cukrem waniliowym. Ułożyć na wierzchu ciasta. Posypać wiórkami czekolady. Odstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    kuszące ciasto
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    śliczności i pyszności!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Uwielbiam ciasta z truskawkami
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię takie jest pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne ciasto, i truskaweczki... super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    szybkie i bardzo smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Muszę koniecznie wypróbować.
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pycha
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mniam ,mniam
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ale pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    szkoda że są tak krótko....:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    w sezonie truskawek moje dyżurne ciasto,pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastycznie wygląda
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !